جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

نگرانی ایران از بروز درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی عین‌الحلوه

نگرانی ایران از بروز درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی عین‌الحلوه سخنگوی وزارت امور خارجه از بروز درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی عین‌الحلوه در لبنان ابراز نگرانی کرد و گفت: صحنه فلسطین بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و انسجام صفوف فلسطینی‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) ۱۲ مرداد ماه از بروز درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی عین الحلوه در لبنان ابراز نگرانی کرد.

 

به گزارش فارس، درگیری‌ مسلحانه بین نیروهای جنبش فتح و یک گروه مسلح موسوم به «الشباب المسلم» از روز یکشنبه در اردوگاه فلسطینی عین‌الحلوه رخ داده است.

 

در همین خصوص سخنگوی وزارت امور خارجه از وقوع و تداوم درگیری‌های مسلحانه در اردوگاه فلسطینی نشین عین‌الحلوه در جنوب لبنان که به کشته و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی و آوارگی مجدد تعداد قابل توجهی از فلسطینی‌ها منجر شده است، ابراز نگرانی کرد.

 

کنعانی ضمن تأکید بر ضرورت توقف کامل درگیری‌ها در عین‌الحلوه و پای‌بندی همه طرف‌ها به آتش‌بس و آرامش، خاطرنشان کرد که صحنه فلسطین بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و انسجام صفوف فلسطینی‌ها است.

 

وی تصریح کرد: ضروری است گروه‌ها، جریان‌ها و ملت فلسطین با حفظ هوشیاری، تمام توان و امکانات خود را برای مبارزه با دشمن اشغالگر صهیونیستی که منشأ تمام مشکلات مردم فلسطین و بی‌ثباتی و ناآرامی در منطقه است، معطوف کرده و زمینه را برای محو کامل اشغالگری، بازگشت همه آوارگان فلسطینی به وطن خود و تشکیل دولت مستقل و یکپارچه فلسطین به پایتختی قدس شریف در کل سرزمین تاریخی فلسطین فراهم کنند.

 

درگیری‌ها در عین‌الحلوه پس از تیراندازی به سوی خودروی فرمانده امنیت ملی فلسطین در شهر «صیدا» آغاز شد. در همین خصوص نیز «اسامه سعد» یک نماینده پارلمان لبنان از تلاش برای تثبیت آتش‌بس دائمی در اردوگاه فلسطینی عین الحلوه واقع در جنوب لبنان خبر داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار